Partneri

Recenzije naših klijenata

“Hranu ne treba gledati kroz cenu, već kroz ceo doživljaj koji imate”

Dimitrije Ačevski
Šef kuhinje - Viceroy - Kopaonik

Tajna je da se pobrinem da jela budu spremljena do savršenstva a za to je najbitniji kvalitet mesa koji Mandža pruža.

Aleksandar Novitović
Šef kuhinje - Hotel Gorski - Kopaonik

Kuvam, stvaram, neverovatno sam uzbuđen onim što radim, imam još mnogo toga da postignem.

Nikola Nićiforović
Šef kuhinje - Kraljevi Čardaci - Kopaonik
Feedback

Ostavite svoju recenziju

Mišljenje naših klijenata nam je jako važno, pa ukoliko imate bilo kakvu primedbu, sugestiju ili neki predlog ne ustručavajte se da nam se obratite.

    Recenzije

    Šta naši saradnici kažu o nama

    “Hranu ne treba gledati kroz cenu, već kroz ceo doživljaj koji imate”

    Dimitrije Ačevski
    Šef kuhinje - Viceroy - Kopaonik

    Tajna je da se pobrinem da jela budu spremljena do savršenstva a za to je najbitniji kvalitet mesa koji Mandža pruža.

    Aleksandar Novitović
    Šef kuhinje - Hotel Gorski - Kopaonik

    Kuvam, stvaram, neverovatno sam uzbuđen onim što radim, imam još mnogo toga da postignem.

    Nikola Nićiforović
    Šef kuhinje - Kraljevi Čardaci - Kopaonik

    Nekada je trebalo obići ceo svet u potrazi za istinskim gastronomskim užitkom, a sada gosti mogu u uživati šarmu našeg kulinarstva u srcu Kopaonika.

    Milorad Gavrilović
    Šef kuhinje - Hotel Grand - Kopaonik

    Biftek je najkvalitetnije i najmekše crveno meso koje predstavlja pravu gastronomsku poslasticu.

    Mladen Stojanović
    Šef kuhinje - Nacionalna Klasa - Kopaonik

    Koji god da je Vaš izbor, T-Bone Steak ili Rib-Eye Steak nećete pogrešiti.

    Filip Zečević
    Executive Shef - Olga Dedijer
    go top